manfaat temulawak bagi kesehatan tubuh

manfaat temulawak bagi kesehatan tubuh Οφέλη temulawak είναι γνωστό από το 4000 χρόνια πριν, γι 'αυτό μην εκπλαγείτε τώρα πολλά προϊόντα που κατασκευάζονται από τους κατασκευαστές που χρησιμοποιούν πρώτες ύλες temulawak . Αυτό το φυτό έχει το λατινικό όνομα curcumma XANTHORRHIZA και κάθε περιοχή έχει ένα όνομα ή λέξεις που είναι διαφορετικές . Όπως αναφέρεται στην περιοχή Madura temulabak , koneng στρόφιγγα για την περιοχή Κυριακή , ενώ υπάρχει και μια αναφορά από ένα αστείο συνέντευξη με λευκά όνομα .

Γιατί temulawak πολύ καλό για να θεραπεύσει διάφορες διαταραχές της υγείας ; Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το περιεχόμενο των εν λόγω temulawak . Σε temulawak υπάρχουν πολυάριθμες χημικές ενώσεις όπως εξατμιστεί πετρελαίου ή αναφέρονται συνήθως fellandrean και τουρμερόλη , αιθέρια έλαια, kamfer , γλυκοζίτης, foluymetik karbinol . Λοιπόν, τι temulawak τροφή για την υγεία του σώματος ; Για να ξεκινήσετε , ακούστε εντελώς πλήρη επανεξέταση παρακάτω .

 Για να ξεπεραστεί πεπτικές διαταραχές
Ορισμένα πεπτικές διαταραχές όπως μετεωρισμός, δυσπεψία , και μπορεί να ξεπεραστεί με τη χρήση temulawak indisgestion . Μπορείτε να καταναλώνετε temulawak τακτικά για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα.

Για να βοηθήσει να διευκολύνει τη φλεγμονή
Φλεγμονής, όπως η οστεοαρθρίτιδα μπορούμε να ξεπεραστεί με τη χρήση temulawak το οποίο είναι ένα φυσικά φυτικά συστατικά από τη φύση .

Σε θέση να ξεπεράσει τον καρκίνο
Καλλιέργεια temulawak μπορεί να θεραπεύσει διάφορους τύπους καρκίνων όπως ο καρκίνος του παχέος εντέρου και του προστάτη . Όπως γράφτηκε m.vemale.com , temulawak σε θέση να αναστέλλουν την ανάπτυξη του καρκίνου του προστάτη . Υποτίθεται ότι menyuplai temulawak εργασία να σταματήσει την ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων στον καρκίνο .

Αύξηση της όρεξης των παιδιών , την επιδημία του σπλήνα , πόνος των νεφρών , χαμηλή οσφυαλγία , το άσθμα , πονοκεφάλους , κρυολογήματα , καούρα , πόνος στο στομάχι , βελτίωση της παραγωγής ASI , να ξεπεράσουν τη δυσκοιλιότητα , πόνος cangkrang , ανεμοβλογιά , τη θεραπεία πληγές ελκών στην ακμή .

Παρόλο που μπορεί να θεραπεύσει διάφορες παθήσεις, αλλά και καταναλώνουν υπερβολική temulawak δεν είναι καλό για το στομάχι . Μερικοί άνθρωποι απαγορεύεται να καταναλώνουν temulawak είναι άνθρωποι που πάσχουν από διαβήτη , τα ναρκωτικά και καταναλώνουν obatanan και οι έγκυες γυναίκες . Εκτός temulawak , μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τα οφέλη dragon fruit όχι λιγότερο αποτελεσματική στη διατήρηση της υγείας του σώματος . Καλή διασκέδαση !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply