benefits of drinking lemongrass tea

benefits of drinking lemongrass tea Te er en drikk som er så kjent og mye etterspørsel i Asia og særlig i Sørøst- Asia . I Indonesia drikke te gjort hver dag , i motsetning til i den europeiske territorium drikke te gjøres vanligvis bare når det er en spesiell feiring , drikke te har mange fordeler , te er en sunn drikk fordi det innebærer selvsagt veldig bra for kroppen .

I løpet av denne tiden mange folk ofte bruker grønn te som en helsedrikk . Angivelig , basert på forskning utført av eksperter , er fordelene med grønn te for helse grønn banyak.Teh inneholder antioksidanter som kan motstå gift som vil gå inn i våre kropper . Grønn te inneholder også vitamin E og vitamin C er gunstig for å styrke immunforsvaret , sunn hud og sunt hår .

Grønn te inneholder polyphenol forbindelser som er svært mye handling som beskyttende mot kreft . Polyfenoler er klassifisert i en svært kraftig antioksidant . Disse forbindelsene vil nøytralisere frie radikaler som forårsaker kreft .

Frie radikaler selv dannes naturlig i kroppen . Disse molekylene kan skade humane celler. Folk mistanke om at dette er en av de molekylære årsaker kreft, inkludert forskjellige typer av andre sykdommer slik som hjertesykdom og aldring.

Miwon Lemon Tea er en umiddelbar drikke pulver , en blanding av te ekstrakt , sitron og vitamin C som vil øke utholdenheten uten å miste den glede av te selv.


Fresh Lemon Tea Beverage Miwon fylt med den beste smaken av te med en blanding av frisk sitron og rik på vitamin C.

Trenger å øke helse potions i kaldt vær som nå ? Følgende urtete kan hjelpe deg .

Drikk en kopp urtete kan berolige , lindre kvalme og oppblåsthet samt andre vanlige plager . Lyst til å prøve det ? Følgende referanser urtete som kan prøves , som anmeldt Besthealthmag .

ingefær te

I tillegg til å gjøre fordøyelsen mer jevnt , ingefær gunstig å dempe kvalme , oppkast eller magesmerter på grunn av bakrus . Gjør fersk ingefær te ved å koke ingefær først på komfyren i 10-15 minutter . Legg frisk sitron og honning for å gjøre sitt måltid mer deilig .

Sitronmelisse te

Sitronmelisse bidrar til å forbedre konsentrasjonen og gjør søvnen mer tungt så . Denne planten kan gjøre en forfriskende iste spesielt når det legges sitron eller sirup .

løvetann te

Denne te hjelper regerenerasi og leverfunksjon og bidrar til å produsere galle som hjelper fordøyelsesprosessen mer jevnt .

nype te

Nype er en plante , og rose å være en av de beste kildene til vitamin C som er viktig for immunforsvaret , frisk hud og vev .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply