manfaat lidah buaya pada luka

manfaat lidah buaya pada luka Є більш ніж 200 видів алое віра рослин , але тільки п'ять з яких мають переваги для краси , яка алое Міллер , Алое perryi Бейкер , Алое Ferox , Алое деревоподібна і алое Saponaria .

Так багато переваг , ви знаєте.

сік
Кожен день , старанний питної півсклянки соку алое віра для шкіри виглядає чистим і поліпшити якість шкіри . Алое Віра може збагатити матеріальні будівельників поставок для виробництва і покращити здоров'я шкіри . Наша шкіра природно відновити себе в кожних 21 до 28 днів . Формування поживні речовини, що містяться алое віра може бути використана нашої шкіри від пошкодження на шкірі.

маски
Ph міститься в алое віра може відновити рівновагу в шкірі , очищаючи шкіру фарбують. Добросовісний використання Алое Віра натуральний маску. Підготуйте 1 грязьові маски столову ложку , 1 столову ложку соку алое , 1 столова ложка борошна ліщина , 1 краплю чайного дерева ефірне масло , 1 краплю ефірного масла лаванди і 1 краплю ефірного масла м'яти. Змішайте всі інгредієнти , нанесіть на обличчя і залиште на ± 15 хвилин. Змийте теплою водою , потім сплеск холодної води. Rutinlah це лікування протягом 2 тижнів .

маска для волосся
Алое Віра містить білок Гліко дуже хороший для волосся і зробити його пишною і красивою. Хитрість , очистити рослини алое віра , а потім протерти м'ясо в шкіру голови і волосся .

поранений шкіри
Охолодження ефект алое віра желе може бути перша допомога , коли ми страждаємо від опіків або ошпарений . Може також використовуватися для хворої шкіри через надмірне сонця. Просто вставте плоть алое віра на травмованій області. Холодний виробляється з алое віра допоможе процесу загоєння.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply