contoh surat lamaran kerja in english

contoh surat lamaran kerja in english Sūdzības un izmeklēšanas draugi , mums ir ko teikt tiem, kas nodarbojas tieši ar to īstenošanu employess reģistrāciju. Tikmēr mēs varam paziņot jums, ka tik daudzi, kas jāreģistrējas tiešsaistē šajā saat2 tik grūti nokļūt vietā .

Mēs ceram, ka šie ierobežojumi var risināt ar iesaistītajām pusēm , lai maniem draugiem, kuri nevēlas reģistrēties tiešsaistē, lai iegūtu ierobežojumus .

Viena lieta, kas mums ir nepieciešams, lai atgādinātu , ka tādos apstākļos , jo tas neizslēdz klātbūtni pusēm , kas izmanto situāciju , lai izmantotu . Tāpēc , ka nevar uzticēties , ja tur ir tie, kas piedāvā solījumu vai jebko , kas saistīts ar reģistrācijas ierēdņa .

Tas ir labi , pilna adrese, ieskaitot tālruņa numurus nav publicēti atklāti šajā forumā , lai izvairītos no lietas, mēs negribam .

Ar šo piemēro Ministru ministrijas Juridiskās un cilvēktiesību Indonēzijas Republikas , lai varētu pieņemt mani kā kandidātu Ierēdnim ( CPNS ) teritorijā Indonēzijas Republikas .
Kā atlīdzību par tiesību un cilvēktiesību ministrijas ministrs ar šo es pievienota dažas prasības, šādi :
Kopija Pēdējā High School Diploma 1.Foto legalizēta
Apliecinoša dokumenta kopija 2.Foto datora
3.Foto Copy ID : 1 lapa
4.Foto dzimšanas apliecības kopija : 1 loksne
Copy 5.Foto policijas izziņa piezīmes : 1lembar
6.Foto kopija Ģimenes Card: 1 loksne
Kopēt 7.Foto dzelteno kartiņu : 1 lapu
8.Pas krāsu fotogrāfijas 3X4 : 2 gab

Tāpēc es iesniedzu šo lūgumrakstu tieslietu ministra un cilvēktiesību ministrija. Par jūsu uzmanību un atlīdzību es gribētu pateikties Mr

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply