cara menurunkan kolesterol yang alami

cara menurunkan kolesterol yang alami Jak snížit hladinu cholesterolu s stravy může pomoci , aby se zabránilo celou řadu onemocnění, jako je infarkt myokardu , mrtvice a dalších kardiovaskulárních onemocnění . Protože některé z těchto nemocí je způsobeno vysokou hladinou cholesterolu v těle .

Aby bylo možné k léčbě různých nemocí způsobených cholesterolu skutečně mohou užívat drogy vyrobené z chemických látek . Nicméně, vedlejší účinky nemůžeme vyhnout , a někdy může vést k dalším zdravotním problémům .

Jednou z alternativ , které je bezpečné a zdravé pro snížení hladiny cholesterolu jestrava . Snížení hladiny cholesterolu s dietou , je způsob, jak mít dobré dlouhodobé účinky a snižují hladinu cholesterolu v těle .

Často jsme měli slyšet o nebezpečí cholesterolu na zdraví , ale víte, co je cholesterol ? Jak cholesterol je vytvořen v těle ? Tady je jeho hodnocení , jak citoval z vemale.com .

zdroje cholesterol
Ukazuje se, že dva hlavní zdroje cholesterolu v našem těle pochází z našich vlastních těl a potravin, které jíme . Často se konzumují živočišné produkty , zatímco všechna zvířata mohou produkovat cholesterolu přirozeně . Součástí našeho těla, který je častoJátra produkují cholesterol vykonávat určité funkce v těle . Ze studie vyplynulo, že 75 procent z cholesterolu v těle je produkován v játrech a druhý 25 procent pochází z potravin, které jíme .

Vlastně cholesterol produkovaný jaterních funkcí vykonávat určité funkce . Ale pokud budete konzumovat potraviny s nadbytkem hladinu cholesterolu v krvi může způsobit onemocnění srdce .

Udržování hladiny rovnováhu cholesterolu v těle
Cholesterol budete konzumovat , když narazí na vysoce nasycených tuků , může to být velmi nebezpečné . Vzhledem k tomu, dietní příjem nasycených tuků a cholesterolu může zvýšit hladinu cholesterolu v těle . Tak, že vaše tělo dostane extra cholesterolu hromadění v tepnách , které v konečném důsledku omezuje normální průtok krve , což tepny ucpané , a může vést k mrtvici .

Proto je velmi důležité pro udržení rovnováhy cholesterolu v těle tím, stravy a žít zdravým životním stylem .
Jak snížit hladinu cholesterolu s dietou
Tím, že mění svůj jídelníček , nás může udržet , aby se zabránilo onemocnění srdce . Po zdravou stravu s nízkým obsahem cholesterolu , které si můžete vyzkoušet .

Ovoce a zelenina
Ovoce a zelenina obsahují mnoho vitamínů a minerálů , které jsou dobré a zdravé potraviny do svého dietního programu . Kromě toho , ovoce a zelenina neobsahují žádný tuk a mají nízký obsah kalorií . Tím, jíst ovoce a zeleninu na denní bázi, může snížit hladinu cholesterolu v těle .

Libové maso
Zřejmě tam jsou některé libového masa můžete konzumovat Agra hladinu cholesterolu v těle může být ovládán zahrnují krůtí , kuřecí maso a ryby . Ale pokud chcete konzumovat červené maso , měla by býtproces vaření se provádí správně s cílem snížit hladinu tuků a cholesterolu .

Zrna
V obilí jsou vysoké energie a potraviny obsahující vlákninu . Mezi nimi jsou obilná zrna a fazole , hnědý chléb , těstoviny a brambory mohou pomoci snížit hladinu cholesterolu v krvi . Nicméně, měli byste se vyhnout bílé mouky a bílé mouky , protože má velké množství sacharidů a konzumací potravin, jako je tato může zvýšit hladinu cholesterolu v těle .

mléčné výrobky
Nízkotučného mléka nebo odstředěného mléka zboží je tou pravou volbou pro lidi s vysokou hladinou cholesterolu . Alehodně lidí s vysokým cholesterolem , kteří se bojí konzumovat mléko , zatímco přínosy pro zdraví mléka .

Oleje a tuky
Nasycené tuky nacházející se v másle , margarínu a oleje se nejlépe vyhnout . Místo toho můžete zkusit jíst tučné ryby 3-4 kráttýdně s cílem pomoci snížit hladinu cholesterolu . Kromě toho můžete také použít olivový olej na smažení jídla nebo při vaření . Olivový olej je olej, který je bohatý na mononenasycené tuky a polyfenoly , které mohou pomoci snížit riziko vzniku krevních sraženin .

Zdravá strava s nízkým obsahem kalorií je velmi dobré pro vaše zdraví . Kromě získání ideální tělo , zdraví vaše tělo je také zachována . Dieta je jeden způsob, jak zhubnout, je velmi efektivní . Hodně štěstí s dietou , jak snížit hladinu cholesterolu vyšší !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply