benefits of green tea extract in skin care

benefits of green tea extract in skin care Zaļā tēja jau sen kļuvusi par veselīgu dzeramo , lai lielākā daļa cilvēku visā pasaulē, jo ar zaļās tējas ekstraktu maksājumiem, kuri tajā. Zaļā tēja satur dažādas vielas, kas ir ļoti izdevīga , lai jūsu ķermeņa. Tie ietver chetachins un polifenolu , piemēram, b bioflavonoid un antioksidantiem . Šīs vielas cīnīties ar brīvajiem radikāļiem , kas izraisa dažādas slimības , piemēram, vēzi . EDK ( autoimmune diseases ) antioksidants ir ļoti īstenojušas cīņā ar brīvajiem radikāļiem . Tālāk ir daudzas priekšrocības, zaļās tējas ekstraktu .

Palīdzēt jums zaudēt svaru
Ja jūtaties noguris cīnīties par jūsu svara zudums , jūs varat vienkārši dzert zaļo tēju regulāri . Jums var būt viens no ieguvumiem no zaļās tējas ekstraktu , lai zaudēt savu svaru . Kā jau iepriekš minēts , zaļās tējas ekstrakts satur ECGC antioksidants . Šī viela ierobežo negatīvo ietekmi smēķēšanas un treknu uzturu . Ja jūs patērēt zaļās tējas ekstraktu regulāri , jūsu ķermeņa varēs palielināt thermogenesis procesu un ātrumu tauku vielmaiņu . Savukārt , zaļās tējas ekstrakts palīdz jums zaudēt savu svaru , un tas ir droši . Zaļās tējas ekstrakts neizraisa sirds likmes paaugstināšanu un neizraisa savas jūtas trauksme . Tātad, tas ir droši patērēt zaļo tēju katru dienu . Jo īpaši, tas var dot jums justies pilnīgi , un atturēt jūs no ēšanas . Tātad , ja jūs vēlaties zaudēt savu svaru , tad kāpēc nav sākat dzeramo to katru dienu ?

Lower Holesterīns un Blood Pressure
Citas priekšrocības, zaļās tējas ekstrakts ir samazināt holesterīna līmeni un asinsspiedienu . Zaļās tējas ekstrakts var samazināt holesterīna līmeni , jo īpaši slikta ( ZBL ), kas izraisa asins recēšanu . Tas arī palīdz jums samazināt risku, kam insultu un sirds lēkme . Zaļā tēja arī palielina ražošanas labā holesterīna ( ABL ) . Labā holesterīna palīdz noņemt mocības artērijās , padarot to elastīgāku . Kā rezultātā , tas palīdz jums novērst no sirds slimībām . Tiem, kam ir augsts asinsspiediens (hipertensija) , var arī samazināt risku , ko patērē zaļās tējas ekstraktu .

Control Blood Sugar Level
Jūs varat arī izmantot citas priekšrocības, zaļās tējas ekstraktu , piemēram, kontrolēt cukura līmeni asinīs . Zaļās tējas ekstrakts satur polifenolus , kas spēj samazināt amilāzes ķermenī . Amilāzes irferments, kas palīdz jums pārvērst cieti cukurā . Patērē zaļā tēja regulāri katru dienu, kas palīdzēs jums samazināt cukura līmeni asinīs . Kā rezultātā , tas palīdzēs jums novērst no ciešanām diabētu .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply