cara untuk mengecilkan perut tanpa olahraga

cara untuk mengecilkan perut tanpa olahraga Com canviar la mida de l'estómac sense exercici que pot fer en una manera d'evitar certs aliments que poden causar certs aliments augmentat ventre distesos i també que poden fer front a la distensió de l'estómac .

A més de perdre pes , per poder aconseguir l'ideal prim estómac requereix temps , esforç i paciència . Però en fer un petit canvi en la dieta , llavors vostè pot fer grans canvis perquè l'estómac lluir més esvelta i més prima . No puc esperar a provar-ho? Vés a veure l'examen íntegrament a continuació .

En cas que els aliments consumits
El consum d'aliments saludables
Dieta no vol dir que no mengen en absolut, només cal menjar 5-6 vegades , però en petites porcions . En no menjar i morir de fam s'acumularà més greix i més ràpid . A més, si vostè no menja en absolut , llavors el metabolisme del cos pot ser interromput . Per accelerar el metabolisme del cos , cal consumir una dieta saludable rica en proteïnes , greixos bones i carbohidrats complexos .

Per a la seva ingesta de proteïnes pot incloure llegums com els pèsols , les faves de soja , ametlles , avellanes i nous, també són fonts de proteïnes d'origen animal com la llet o iogurt baix en greix , pollastre , ous i carns magres , i rica font de proteïnes , que també són els greixos saludables com ara els peixos .

Quant a la font de greixos saludables , ho pot aconseguir a partir d'oli d'oliva , oli de llinosa , oli de gira-sol , i l'alvocat .

Per a una font d'hidrats de carboni , el consum de la dieta , com l'arròs integral , grans sencers o fruites com raïms , maduixes , pomes i vegetals verds com l'espinac , i altres .

Trieu begudes saludables
Begudes saludables , com les begudes de iogurt , sucs de fruites , sucs d'hortalisses i llet baixa en greix . Ja que hi ha diverses begudes que contenen calories prou alts com els refrescos , xarop , o l'alcohol pot fer que l'abdomen més distès .

Beure aigua mineral és suficient
L'aigua en el cos serveix per facilitar el sistema digestiu i el metabolisme , així com facilitar una millor absorció dels nutrients . Per tant , és suficient per a l'aigua mineral del cos és molt important consumir vuit gots d'aigua mineral per dia .

Aliments que s'han d'evitar
Els aliments crus i grans porcions
Els aliments crus i aliments amb una gran part del seu tracte digestiu poden ampliar amb el volum extra . Els nutrients obtinguts a partir d'una mitja tassa de pastanagues cuites és igual a una tassa de pastanagues crues . Per tant , el consum de vegetals que s'han cuinat per satisfer les necessitats nutricionals .

Els aliments alts en sodi
En general , de sodi o de sal o una espècie sovint es troben en els aliments processats . El sodi té propietats que poden atreure aigua . Eviti el consum de sodi superiors a les quantitats habituals , ja que pot fer vostè estalvia més fluid pot portar a sentiments de letargia , el cos es veu més inflat i l'excés d'aigua .

la goma de mastegar
Resulta que la goma de mastegar freqüent també pot fer un abdomen distès . Això es deu a una gran quantitat d'aire empassat i es va clavar en el tracte gastrointestinal , com a resultat de la goma de mastegar . L'aire atrapat pot fer que la pressió i la inflor abdominal ser gran .

Eviti el menjar ferralla
Menjar ràpid , xocolata i aperitius com les patates fregides i similars no tenen cap valor nutricional en absolut . Però evitar aquests aliments , ja que pot fer que el seu estómac més inflat . Canvieu a consumir aliments més nutritius per al cos .

Immediatament fer canvis d'estil de vida per evitar alguns de la dieta pot conduir a estómac cada vegada més distès i reemplaçar amb alguna dieta recomanada anteriorment . Bona sort !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply