cara mengecilkan perut bawah dan atas

cara mengecilkan perut bawah dan atas Com canviar la mida de l'estómac , sobretot la part inferior de l'abdomen pot ser molt fàcil si es concentra i fer-ho amb sinceritat . Com que la majoria de persones que no aconsegueixen reduir la mida de l'estómac són els que fan un mitjà- mitjà , indisciplinat i mandrós . Per tant el que has de fer és crear un programa que continua Hinga objectius estómac prim menerut es pot aconseguir .

No només les persones que tenen el greix del ventre que vulgui tenir un bell ventre . També hi ha persones que ja tenen un ventre pla , però encara vol un estómac Sixpack perquè pugui millorar l'autoestima . Per reduir la mida de l'abdomen inferior , hi ha alguns exercicis que vostè pot provar a casa sense haver d'anar al gimnàs . Vés a veure els exercicis per reduir l'abdomen inferior per sota del citat d' duniafitnes.com

La primera cosa que vostè ha de fer per entrenar els músculs abdominals inferiors és el nivell bàsic de capacitació per saber això . Aquests són alguns moviments bàsics per exercitar l'abdomen inferior .

crunch inversa

Aquest exercici s'ha de fer en un banc de declivi . El primer pas per establir al banc, a continuació , assegureu-vos que la seva esquena no està arquejada . Després d'això , el moviment d'aixecar lentament els genolls cap al pit contraient els músculs abdominals inferiors . Tregui el peu i repeteixi fins que alguna cosa d'això es pot fer set.Latiha

cama Walks

Per dur a terme caminades de la cama , es pot mentir sobre la seva esquena , però la mà encara amagat sota les natges per assegurar-se que l'esquena recta . Després que aixequi les dues cames , com en la imatge , sense doblegar el genoll a 90 graus del sòl. A continuació , retiri una cama al pis lentament , però no va tocar terra, fins que només uns pocs centímetres per sobre del terra . Mantingui aquesta posició durant diversos minuts després que va ser portat de tornada a la part superior del peu a 90 graus . Fes-ho una altra vegada per l'altre peu . Vostè pot fer aquest exercici 8-10 vegades per a ambdues cames .
Exercicis abdominals inferiors són molt complexes , no només l'estómac especialitzat sol, sinó que també implica la força de les cames . Pot combinar aquests exercicis amb exercicis de cardio pel que a més de ser capaç de fer més ventre pla també pot perdre pes màxim. Bona sort !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply