cara menurunkan berat badan golongan darah

cara menurunkan berat badan golongan darah Com baixar basat en els grups sanguinis de pes és una manera d'aconseguir el pes ideal en una dieta . Baixi de pes segons el tipus de sang dieta es creu per proporcionar resultats màxims .

En realitat el tipus de sang de la dieta ha estat motiu de controvèrsia , molts dels que estan d'acord , o viceversa . Com que el cos humà és molt complex i nombrosos factors que causen l'augment de pes pot anar cap amunt o cap avall. Però si vostè està intrigat per la dieta del grup sanguini , a continuació , escoltar completament ple opinió a continuació .

Per què es creu que el tipus de sang dieta per ajudar a perdre pes ?

Com un llibre escrit Peter J. D'Adamo , ND , titulat " Coma bé per al seu tipus : La solució de la dieta per mantenir individualitzat saludable , viure més temps i assoliment del seu pes ideal" que certs aliments poden tenir un menú bé en grups i poden ser bastant influent no és bo en qualsevol altre tipus de sang . Això succeeix perquè la sang afecta en gran mesura el sistema digestiu i metabolisme en el cos . En conèixer els aliments adequats basat en programa de la dieta del tipus de sang perquè pugui tenir més èxit .

Aquí hi ha algunes pautes basades en el tipus de sang dieta ja citat de vemale.com .

Com baixar de pes Sang Grup A
El menú del dinar que es pot consumir de grup sanguini A són proteïnes vegetals , com la soja, els cereals integrals i verdures orgàniques de consum Perbanyak . Tria un esportiu lleuger com una forma saludable també pot iniciar el sistema metabòlic del cos .

Com baixar de pes Tipus de sang B
Per al tipus B el tipus de sang , igualant menú del dinar és la llet baixa en greix i la carn , és millor evitar el blat , malt , blat de moro i llenties . Quant a esports , el tipus de sang B ha de funcionar bastant atlètic i no té sobrepès .

Com baixar de pes Tipus de sang O
Grup sanguini O pot consumir menú de menjar com la carn magra , pollastre i peix . I aconsella limitar la ingesta de llavors de sèsam , pa , fruits secs i s'aparellen entrenaments pesats , com ara l'aixecament de peses .

Com baixar de pes Tipus de sang AB
Darrera sang tipus AB d'evitar menú de pollastre menjar , carn de porc , i més inclinats a menú de marisc , conèixer i llet per al grup sanguini AB en general té un sistema digestiu delicat . Mentre tall atlètic és un exercici suau , com el ioga i la meditació .

No alguns amb èxit altres no és tots els programes de dieta poden cabre en tot el món , . Per tenir en compte és si el menú del dinar en el cos més gran de les activitats que realitzem , el cos fix avantatges energètiques . Això va resultar en el pes corporal es va mantenir sense canvis o fins i tot ser capaç de muntar . Que es diverteixin !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply