cara menurunkan kolesterol jahat ldl

Kolesterol er et fedtstof , der giver energi til kroppens celler , der er fremstillet af fødevarer indtages dagligt . Kolesterol er vigtigt for kroppen, hvis det stadig er inden for de relevante niveauer , men for meget kolesterol kan faktisk forårsage en lang række sygdomme , der er forbundet med hjerte-kar såsom hjertesygdomme , slagtilfælde og andre. Derfor, for at hjælpe dig med at forblive sunde , se kolesteroltal med syv tips, der citerede fra Health Me Up følger cara menurunkan kolesterol jahat ldl:

1. . Rygestop
Rygestop er en vigtig metode til at reducere dit kolesteroltal . Indholdet af cigaretter kan resultere i arteriel foring eller endotel bliver beskadiget. Kræftfremkaldende stoffer og kul -mono- oxid , der er indeholdt i cigaretrøg i arterierne bliver mere modtagelige for anfald , hvilket fører til høje niveauer af kolesterol i blodet.

Rygning kan også sænke kolesteroltallet lipoprotein (HDL) eller gode kolesterol , og på samme tid hæve kolesteroltal Low -density lipoprotein (LDL) eller dårlige kolesterol . Derudover kan rygere også opleve hjertebanken , der kan påvirke deres generelle livskvalitet. Hvis du har brugt til at ryge , stoppe dårlige vaner nu.

2. . Meget motion
Sport er den bedste behandling for dem, der har et højt kolesteroltal . Eksperterne udtalte , motion for 40 til 60 minutter om dagen vil hjælpe med at reducere dårlig kolesterol omkring 5-10 procent og hæve gode kolesterol niveauer op til 3-6 procent. Med henblik herpå , ikke ligegyldigt, uanset hvilken type motion du gør , det vigtigste er intensiteten af ​​motion hver dag .

3. . Forbrug af sunde fødevarer
For at reducere kolesterol, er det vigtigste at holde din fødeindtagelse. Reducer fødevarer, der indeholder mættet fedt og transfedtsyrer. Du skal også til at reducere forbruget af fedt kød , æggeblommer, stegte fødevarer , hele mejeriprodukter og stegte fødevarer . Dette skyldes, at de mættede og transfedt kan øge LDL ( dårlig kolesterol) . Den anbefalede daglige indtag af mættet fedt er 20 gram eller mindre , så pas på fødevarer, der indeholder mættet eller trans fedt niveauer høje og sørg for at holde sig under den anbefalede daglige niveau .

4. . Undgå alkoholiske drikke
Forbruget af alkohol er normalt består af en til to drinks om dagen for mænd og en drink om dagen for kvinder. Men hvis du overskrider dette beløb , muligheden øger kroppen til at lagre fedt. Vil også udvide talje ( øl mave ) og dermed indirekte forbedre kolesteroltallet.

5. . Tabe
Prøv at tabe sig, hvis du er overvægtige eller svært overvægtige krop. Begynd at øve hver dag, vil enhver form for yderligere aktiviteter fungerer godt. Til at begynde med , gøre lette aktiviteter såsom gåture , styrketræning , aerobic, cykling og motion , fordi det vil bidrage til at øge det gode kolesterol og samtidig sænke dårlige kolesteroltal .

Fedme kan føre til, hvad der er kendt som insulinresistens, en tilstand, hvor kroppen ikke kan bruge insulin korrekt . I bugspytkirtlen, insulin omdanner glucose i blodet og derefter til energi. Insulinresistens kan føre til diabetes og højere kolesterol i kroppen.

6. . Spise Spinat
Forbrug af spinat på en regelmæssig basis vil også reducere dit kolesteroltal . Spinat indeholder omkring 13 flavonoid forbindelser, der holder dig fra kræft, hjertesygdomme og knogleskørhed. Forbrug 1/2 kop af denne lutein -rige fødevarer hver dag kan holde dig fra et hjerteanfald forårsaget af overskydende kolesterol.

7. . Forbruget af fisk
Fisk indeholder masser af omega-3 fedtsyrer, som hjælper med at holde kroppen fra hjertesygdomme, slagtilfælde og højt kolesteroltal ved hjælp af et protein -rige næringsstoffer. Ifølge lægelige eksperter , en kost rig på fisk og skaldyr, især fisk , hjælper med at øge gode kolesterol niveauer. Andre kilder til omega-3 fødevarer omfatter soja, raps, hørfrø, valnødder og fiskeolie.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply