benefits of lemon water and baking soda

benefits of lemon water and baking soda Molts experts en salut aconsellen beure aigua tèbia amb el suc de llimona , poc després de despertar . Tot i que té un gust amarg , fruits de llimona és un aliment que són alcalina , que pot mantenir l'equilibri del pH del cos per ser preservat i la salut de diverses malalties protegida . Aquesta és una altra raó per la qual s'aconsella beure aigua de llimona calenta al matí .

1 . Tonic de Fetge
Els metges la combinació d'aliments , va dir Erikar Lebang , aigua amb suc de llimona al matí és molt bo per mantenir la salut del fetge . Després d'una nit de treball per filtrar les toxines en el cos dels aliments poc saludables , el fetge necessita un tònic per mantenir la seva funció . El matí és el millor moment per donar " regals " per al fetge , però assegureu-vos que vostè no menja res 20 minuts abans o després de beure .

2 . Substitució d'electròlits líquids
A la nit , el cos es deshidrata durant aproximadament 6-7 hores . És per això que sovint ens sentim lent quan et lleves al matí . L'aigua potable no és suficient , cal substituir-lo per un electròlit líquid . En lloc de prendre begudes embotellades que continguin electròlits , serà més saludable si es mengen a partir de fonts naturals . Els experts en nutrició i estil de vida saludable Dr . Phaidon L. Thoruan dir , el suc de llimona li dóna l'efecte que " elèctric " per al cos . Assegureu-vos que el cos sigui més fresc i no amb son després de despertar .

3 . Millorar Cos Endurance
Els cítrics , incloent llimones seu alt contingut de vitamina C i té un paper important en el manteniment del sistema immune del cos . Llimona també conté agents antimicrobians es van distanciar I d'atac del virus que causa els refredats i la grip . A més d'àcid ascòrbic que conté l' aigua de llimona també ajuda a l'absorció de ferro és per augmentar la resistència .

4 . Mantenir una digestió saludable
La pectina , un tipus de fibra soluble que es troba en els llimones ajuda a reduir la fam i fer que l'estómac se senti ple per més temps . La fibra en les llimones també a mantenir la salut digestiva mitjançant l'eliminació de les substàncies , així com la resta del menjar no és útil per al cos a través de la brutícia .

5 . Generació d'Energia
No hi ha més necessitat de consumir begudes energètiques en recipients que continguin edulcorants artificials , saboritzants artificials i conservants . Hi ha una opció que és més natural i més saludable per fer la seva re - accionat , és a dir , amb el suc de llimona . Aigua de llimona ajuda a hidratar i la circulació d'oxigen en el cos , perquè se senti més fresc i amb energia .

6 . Metabolisme L'excés de velocitat
Com s'ha descrit anteriorment , la llimona ajuda a desintoxicar el fetge i la despesa d'aquestes toxines també accelerar la crema de greix al mateix temps. El metabolisme del cos per cremar calories i greix fins i tot incrementar-se fins en un 33 per cent benefits of lemon doterra

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply