cara memakai jilbab pashmina sifon polos

cara memakai jilbab pashmina sifon polos Kako nositi šal hidžab šifona sljedeće možete koristiti kao referencu i možete koristiti izgledati lijepo i moderno. Sa Florals, te će izgledati još svježe i šarmantan. Nema sumnje da svaka žena bi željeli izgledati lijepo. Korištenjem šal hidžab, možete da se to desi za hidžab stil svaki dan.

Kako nositi šal hidžab je različite, mogu se prilagoditi materijala, hidžab stilove, trendove i potrebe da se nosi sama hidžab. Sljedeći stilova možete pokušati za svakodnevnu upotrebu kod kuće ili u stanju Laganom šetnjom, dok shopping u tržnom centru.

Prije početka, trebalo bi pripremiti šal šifona Florals, unutarnji veo i cvijet broš. Kada je sve spremno, može neposredno probati tutorial kako se nositi šal hidžab sljedeće

Prvi korak, koristiti svoj šal hidžab kao i obično. Kemdian jedne strane vela biti duži od druge strane. Nakon toga povucite kratkom strani šal hidžaba na potiljak i nadalje.

Drugi korak, šal hidžab Grab oba kraja na prednjoj strani tijela, a zatim držite oba kraja kao što je prikazano na slici iznad.

Treći korak, zaključiti da oba kraja šal hidžaba su bili i budite sigurni da držite obveznica nije lako pobjeći kapuljače.

Četvrti korak, podignite kraj šal čvorove šal već kroz vrh glave. Zatim idite do posljednje čvora prema vratu http://cara-memakai-jilbab-kreasi.blogspot.com.

Peti korak, šal dijelu u blizini vrata i lift i prikovao na vrata, a na drugoj strani je usklađen sa šal.

Na kraju, cvijet broš prikovao na lijevoj strani šal hidžab da izgledaju slatko i lijepa.

Lako i jednostavno zar ne? Uz spoj mode i usklađivanje boja, učiniti da izgledate više privlačan i moderan. Pored gore šifona šal, možete probati jednostavan šal kako nose hidžab za svakodnevno nošenje kod kuće. Sretno šifona šal kako da nose hidžab!

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply