cara memakai jilbab pashmina sifon bunga

cara memakai jilbab pashmina sifon bunga Един вид воал, който можете да използвате като алтернатива на обикновен шифон хиджаб Pashmina е лесно. Можете да изберете цветовете, които могат да бъдат персонализирани с цвета на дрехи, носени, така че изглежда хармонично.

Hijab Pashmina е много предпочитан заради добре, когато се носи и когато се гледа впечатлен есен така че винаги да изглежда спретнато не бъркотия. Но недостигът на шифон Pashmina хиджаб е малко хлъзгава, така че се изисква точност в употреба. Иди да видиш снимките как да носят хиджаб урок Pashmina, цитиран по-долу nikainaa.blogspot.com блог.


Може да изучавате изображението по-горе и следвате стъпка по стъпка според серийния номер е бил показан на чертежите. Ако все още са объркани, след това можете да прочетете кратък преглед на ползване съгласно настоящата наредба.

     Първа стъпка, да вземе забрадка позиция Pashmina, както е показано от моментното състояние, така че силната позиция на една игла закован.
     След това вземете всичко от лявата страна на Pashmina и застане на страната, която е в предната част.
     Донесете толкова неравен.
     Trim позиция Pashmina подадена по-рано и попивателна спретнато по главата.
     Има две къси страни и дълги.
     Dipentul късата страна на ляво малко на гърба, за да се създадат допълнителни вълни.
     Вземете дългата страна и да го отведе до затворите дясната буза.
     Bros спретнато.
     Върхът на останалите са откарани в гърба, за да направите резервно закрита.
     Последно тушира ​​брошка или ПИН в лявото рамо и подреден.

Не е трудно да не е тя? В допълнение към творческо използване обикновен шифон хиджаб Pashmina, вие също може да се направят и други творения, като следвате съвети и уроци за блога http://cara-memakai-jilbab-kreasi.blogspot.com воал творения така че можете да добавите вдъхновение за хиджаб. На добър час!

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply