manfaat beras merah buat ibu hamil

manfaat beras merah buat ibu hamil I løbet af denne tid , er det kun det indonesiske folk forbruge hvide ris, så de har tendens til ikke lyst til at prøve en anden type ris . Ud over hvide ris, brune ris vender nogle, der har enorme fordele for den menneskelige krop. I forskning foretaget af Experimental Biology Annual Conference ( 24-28 April ) Anaheim Californien, da . At sige, at der er to typer af ris , der kan reducere højt blodtryk og risikoen for hjerteanfald er : brune ris og sleben ris halv . Fra Riet det også føre til den konklusion , at den gavnlige brune ris er meget bedre end hvide ris, til at beskytte kroppen mod sygdom og åreforkalkning ( pengerasaan arterier ) og forhøjet trkanan .

En forsker ved navn Saturo Eguchi og kolleger sagde, at forskning har bemærket, at de kører noget, der hedder Stof Antiontensin stof II i brune ris . Dette stof er i stand til at overvinde sygdommen af atherosklerose og højt blodtryk . Antiontensin stoffer i lagene skalle , når ris er brune ris omdannes til hvide ris. Således at belægningen ikke skrælle samtidig formaling af ris bør anvende traditionelle værktøjer , som anvendes af den japanske befolkning .

Selv brune ris har et næringsindhold langt bedre end hvide ris. Udover Antiontensin , brune ris indeholder vitamin . I skålen brune ris indeholder 3,5 gram fiber , mens de hvide ris kun indeholder mindre end 1 gram.

Effekt af røde ris Ud over at forebygge pengerasaan blodkar og højt blodtryk , kan også forbedre hjernens udvikling og sænke kolesterol i blodet. Brune ris er meget godt for babyer, fordi det indeholder Tamin ( vitamin B1) , som kan forhindre beriberi hos spædbørn. I virkeligheden indeholder jern i det for højt, kan hjælpe spædbørn i alderen 6 måneder, og over jern indtag af modermælk er ikke længere tilstrækkeligt til at opfylde kroppens behov.

Nå, der ønsker at undgå sygdommen åreforkalkning og forhøjet blodtryk er mange -mange spiser brune ris .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply