kegunaan daun sirih buat keputihan

kegunaan daun sirih buat keputihan Egy korábbi cikkben , a hölgyek tanultak különböző tartalmak a bétel levél és néhány előnyöket . Az előnyök bétel levél Ladies nem csak, hogy számos más előnye bétel levél kár , ha hiányzik .

A lap lensaindonesia.com , megemlítette, hogy a tartalma fertőtlenítő a bétel levél forralt víz nem csak hasznos területek tisztítását a szájüreg , de nem utolsósorban , a tartalom is jó fertőtlenítő az egészséges női szervek .

Hölgyeim elég forraljuk 7-10 bétel levelek és használja forralt vizet, hogy mossa meg a női szervek elkerülése érdekében a legkülönbözőbb baktériumok és a szag .

Nem csak, hogy forralt vizet bétel levelek, különösen a vörös bétel hatásos cukorbetegség, csökkenti a vércukorszintet , a köszvény, a hepatitis és más betegségek in

Red betel nem csak hasznos, mint egy fertőtlenítő és gyógymód a betegség súlyos , akár kisebb betegségek , mint például a köhögés is foglalkozni kell a betel levelek.

A lap ancaran.com , kijelentette, hogy a módja annak, hogy ezt a gyógyszert a bétel levél a következő:

előkészítése 15 db friss bétel levél , friss Gotu Kola 10 lap , 10 lap friss ciplukan , és méz ízlés szerint.

Hogyan lehet , hogy nagyon könnyű, cukuo forralva a leveleket 5 csésze vízzel, amíg a maradék 2 csésze forró vízzel , mint sok. Aztán , mielőtt inni , keverjük össze mézzel ízesítjük.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply